Σελίδες

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012


Εντιμότατοι... κερατάδες_____



REALITY.......unfortunately

O άντρας που κερατώνει τη γυναίκα του είναι θέμα που χάνεται μέσα στους αιώνες... Γενικά το κέρατο είναι παλιά ιστορία αλλιώς δεν θα υπήρχε και στις δέκα εντολές. Εκτός από το «Ου μοιχεύσεις»  υπάρχει και η 10η εντολή που λέει «Ουκ επιθυμήσεις πάντα όσα τω πλησίον σου εστί» δηλαδή σε απλά ελληνικά σήμαινε να μην λιγουρευτείς κανένα από τα υπάρχοντα του γείτονα σου και σε αυτά έβαζαν μέσα και τη γυναίκα...

Η αλήθεια είναι ότι όλοι (κάποια στιγμή) μπορεί να θελήσουμε αυτά που έχει ο δίπλα ή ο απέναντι και όταν το θέμα και η κεντρική ιδέα είναι το σεξ, ε τότε απλά τα παίρνουμε.

Υπάρχουν γυναίκες που λιγουρεύονται τον άντρα της διπλανής τους σε καθημερινή βάση. Μερικές απ’ αυτές είναι παντρεμένες ενώ άλλες ελεύθερες. Αν και πολλοί τις αποκαλούν «αντροχωρίστρες», η πραγματική «αντροχωρίστρα» στην υπόθεση είναι οι άντρες εφόσον είναι εκείνοι που υπερβαίνουν τα όρια του γάμου.
Πολλοί παντρεμένοι «ψάχνονται» για ευκαιριακό σεξ ή ακόμα και για σχέση χωρίς δεσμεύσεις.
Επειδή το πιθανότερο είναι το σεξ να εκλείπει από τον έγγαμο βίο τους, οι άντρες αυτοί θα είναι ευγνώμονες για την προσοχή που λαμβάνουν και θα αντιμετωπίσουν τις νέες ερωμένες με περισσότερη προσοχή και ρομαντισμό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου